ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:

Мулявка Руслана Євгенівна



Рішення:

Прийнято

Сесія:

XL

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

40/37

Дата реєстрації:

19.04.2024

Проголосовано:

24.04.2024 11:33:14

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    16
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    10

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 40/37

Текст:



РАДЕХІВСЬКА МІСЬКА РАДА



ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ



40 СЕСІЯ 8 СКЛИКАННЯ



Р І Ш Е Н Н Я (проект)



 Від 24 квітня 2024 року 40/37 м.Радехів 



Про затвердження паспортів прив’язки розміщення



тимчасових споруд для провадження 



підприємницької діяльності на території



Радехівської міської ради та укладення договорів



особистих строкових сервітутів



Розглянувши заяви фізичних осіб – підприємців Павлюк Христини Никифорівни, яка зареєстрована в с.Бабичі по вул.Садова,4, Масловського Віктора Йосиповича, який зареєстрований в м.Радехів по вулиці Шевченка,29а про затвердження паспортів прив’язки розміщення тимчасових споруди торгівельного призначення (торговий кіоск) для провадження підприємницької діяльності, відповідно: по вулиці Львівська в с.Бабичі Червоноградського району Львівської області; та по вулиці Витківська в м.Радехові Червоноградського району Львівської області, керуючись ст.26 Закону України „ Про місцеве самоврядування в Україні ”, ст. 28 Закону України „ Про регулювання містобудівної діяльності ”, статтями 401,402 Цивільного кодексу України та Наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України № 244 від 21 жовтня 2011 року « Про затвердження Порядку розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності", беручи до уваги висновок комісії з питань землекористування, архітектури, будівництва та екології, Радехівська міська рада,-



В И Р І Ш И Л А :



1.Затвердити фізичній особі підприємцю Павлюк Христині Никифорівні, яка зареєстрована в с.Бабичі по вул.Садова,4 паспорт прив’язки розміщення тимчасової споруди (торговий кіоск) площею до 0,0030 га для провадження підприємницької діяльності по вул.Львівська с.Бабичі Червоноградського району, Львівської області.



2.Затвердити фізичній особі підприємцю Масловському Віктору Йосиповичу, який зареєстрований в м. Радехів по вулиці Шевченка,29а паспорт прив’язки розміщення тимчасової споруди (торговий кіоск) площею до 0,0020 га для провадження підприємницької діяльності по вул.Витківській в м.Радехів Червоноградського району, Львівської області.



3. Встановити підприємцю Павлюк Христині Никифорівні особистий строковий сервітут строком на три роки для розміщення тимчасової споруди площею 30,00 кв.м для провадження підприємницької діяльності, вул.Львівська с.Бабичі, відповідно до Паспорту прив’язки розміщення тимчасової споруди .



4. Встановити підприємцю Масловському Віктору Йосиповичу особистий строковий сервітут строком на три роки для розміщення тимчасової споруди площею 20,00 кв.м для провадження підприємницької діяльності, вул.Витківській м.Радехів, відповідно до Паспорту прив’язки розміщення тимчасової споруди .



5. Річну плату за користування особистим строковим сервітутом підприємцям Павлюк Христині Никифорівні та Масловському Віктору Йосиповичу встановити в розмірі 12 % від діючої станом на 2024 рік нормативної грошової оцінки землі с.Бабичі та м.Радехів.



6. Зобов’язати підприємців Павлюк Христину Никифорівну та Масловського Віктора Йосиповича :



6.1. в місячний термін укласти з Радехівською міською радою договір про встановлення особистого строкового сервітуту для розміщення тимчасової споруди, вказаної в п.1, даного рішення.



6.2. тимчасову споруду встановити відповідно до паспорту прив’язки, провести благоустрій територій і в подальшому утримувати тимчасову споруду та прилеглу територію до тимчасової споруди у належному санітарному стані;



6.3. забезпечити збереження та вільний доступ до інженерних комунікацій.



7. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань землекористування, архітектури, будівництва, екології та АПК (голова Р.Мулявка).



8. Рішення набирає чинності з моменту оприлюднення на офіційному веб-сайті Радехівської міської ради.



Міський голова                                                           Степан КОХАНЧУК