ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:

Мулявка Руслана Євгенівна



Рішення:

Прийнято

Сесія:

XL

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

40/38

Дата реєстрації:

20.04.2024

Проголосовано:

24.04.2024 11:36:32

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    17
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    10

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 40/38

Текст:



РАДЕХІВСЬКА МІСЬКА РАДА



ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ



40 СЕСІЯ 8 СКЛИКАННЯ



Р І Ш Е Н Н Я (проєкт)



Від 24 квітня 2024 року 40/38 м.Радехів









Про погодження меж земельної ділянки та відомості про встановлені межові знаки земельної ділянки

для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка),

яка розташована по вулиці Миру,94 в
с.Торки Червоноградського району Львівської області


Розглянувши заяву громадянки Буткевич Надії Василівни, яка зареєстрована в м. Львів по вулиці Любінська, буд.89б кв.19 про погодження меж земельної ділянки та відомості про встановлені межові знаки земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) в с. Торки по вулиці Миру,94 без підпису суміжного землекористувача гр. Рубахи С.Є., у зв’язку з тим, що громадянин відмовився підписати даний документ, розглянувши проектні матеріали з виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с. Торки по вулиці Миру,94, керуючись ст. ст. 12, 118, 121, 158 Земельного кодексу України та п. 34 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» беручи до уваги висновок комісії з питань землекористування, архітектури, будівництва та екології, Радехівська міська рада,-



В И Р І Ш И Л А :




  1. Погодити межі земельної ділянки площею 0,2500 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с. Торки по вулиці Миру,94 на яку виготовляється технічна документація із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) відповідно до кадастрового плану земельної ділянки. без підпису суміжного землекористувача гр.Рубахи С.Є..

  2. Погодити відомості про встановлені межові знаки земельної ділянки при виготовленні технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,2500 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка),яка розташована по вулиці Миру,94 в с.Торки Червоноградського району Львівської області без підпису суміжного землекористувача гр. Рубахи С.Є..

  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань землекористування, архітектури, будівництва, екології та АПК (голова Р.Мулявка).

  4. Рішення набирає чинності з моменту оприлюднення на офіційному веб-сайті Радехівської міської ради.



Міський голова                                                          Степан КОХАНЧУК