ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий вцілому

Сесія:

XL

Скликання:

VIII

Проголосовано:

За основу і в цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

24.04.2024

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    17
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    9

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 40/30
Про включення земельної ділянки несільськогосподарського призначення для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, яка розташована в м.Радехів по вулиці Галицька в перелік земельних ділянок для підготовки Лотів для продажу права оренди на земельних торгах у формі електронного аукціону та надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення

РАДЕХІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

40 СЕСІЯ 8 СКЛИКАННЯ

Р І Ш Е Н Н Я 

 Від 24 квітня 2024 року                                                                                                                             № 30                                                                                                                                                м.Радехів 

Про включення земельної ділянки

несільськогосподарського призначення

для будівництва та обслуговування

будівель торгівлі, яка розташована в

м.Радехів по вулиці Галицька в перелік

земельних ділянок для підготовки Лотів

для продажу права оренди на земельних торгах

у формі електронного аукціону та надання дозволу

на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення

З метою ефективного використання земель, сприяння соціального та економічного розвитку, збільшення надходжень до бюджету міської ради з метою підготовки Лоту для права оренди на земельних торгах у формі електронного аукціону та надання дозволу на виготовлення відповідних документацій , керуючись статтями 12,134-138 Земельного кодексу України, ст. 26,31 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», беручи до уваги висновок комісії з питань землекористування, архітектури, будівництва, екології та АПК, Радехівська міська рада Радехівська міська рада,-

В И Р І Ш И Л А:

1.Включити до переліку земельних ділянок для підготовки Лоту для продажу права оренди на земельних торгах у формі електронного аукціону земельну ділянку орієнтовною площею 0,0765 га для будівництва та обслуговування будіель торгівлі , яка розташована за адресою: Львівська обл. , Червоноградський район м.Радехів (в межах населеного пункту), вулиця Галицька.

2. Міському голові – Степану Коханчуку, укласти договір про організацію і проведення земельних торгів у формі аукціону між Організатором торгів та Оператором електронного майданчика з наступним відшкодуванням витрат за рахунок коштів, що сплачуються Переможцем земельних торгів.

3. Надати дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, зазначеної в п.1. даного Рішення, з метою продажу права оренди на земельних торгах у формі аукціону.

4. Виконавчому комітету Радехівської міської ради:

4.1. Замовити виготовлення проєкту відведення земельної ділянки вказаної в п.1. даного рішення у суб'єкта господарювання, що має ліцензію на проведення робіт із землеустрою згідно із законом, у строки, що обумовлюються угодою сторін.

4.2. розроблений та погоджений проєкт землеустрою на земельну ділянку зазначеної в п.1.даного рішення подати на затвердження сесії міської ради.

5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань землекористування, архітектури, будівництва, екології та АПК (голова Руслана Мулявка).

6. Рішення набирає чинності з моменту оприлюднення на офіційному веб-сайті Радехівської міської ради.

Міський голова Степан КОХАНЧУК